Anvelope SUV/4x4 Kumho

Kumho

Anvelopele de la renumitul Kumho din Coreea de Sud pentru vehiculele off-road moderne sunt una dintre cele mai bune soluții de pe piață. Producătorul a sărbătorit demult jubileul de 50 de ani şi, actualmente, se află în topul celor mai buni 10 producători de anvelope din lume, produsele sale fiind solicitate în multe țări, iar în CSI cererea pentru acestea a crescut în ultimul timp de 4 ori!

Vorbind despre produsele Kumho, merită să subliniem o caracteristică unică – inovarea la maximum practic a fiecărui model. Denumirea mărcii pentru mulți automobilişti-amatori este asociată cu idei noi și îndrăznețe, fireşte, fiabile și dovedite, toate acestea constituind, de fapt motivul principal al optării produselor de la acest producător.

Să ne amintim că întreprinderea este cea care a conceput primul cauciuc aromatizat, a lansat anvelope colorate, a realizat anvelope cu auto-etanșare și a început să introducă în mod activ tehnologii ecologice înalte.

Anvelopele Kumho pentru SUV au mai multe avantaje:

  • compusul special de cauciuc permite reducerea zgomotului chiar și atunci când conduceți la viteze mari;
  • produsele sunt rezistente la uzură, asigură o siguranță sporită în timpul deplasării pe suprafețe umede;
  • banda de rulare unică creează o aderență excelentă pe drumul de iarnă (zăpadă, gheață, lapoviţă - acum toate acestea nu reprezintă o problemă).

Produsele mărcii sunt utilizate în configurația inițială a producătorilor de automobile de vârf, cum ar fi Mitsubishi, Mercedes-Benz, Volkswagen, Chevrolet, Ssangyong și alții.

Compania noastră este reprezentantul oficial al brandului sud-coreean, de aceia, la noi puteţi achiziționa anvelope originale și de înaltă calitate pentru SUV-ul dvs. la prețul cel mai adecvat. Sortimentul include diferite modele pentru iarnă și vară.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46