Anvelope SUV/4x4 Lassa

Lassa

Istoria brandului turcesc de anvelope Lassa a început acum 45 de ani. De fapt, în ciuda vârstei relativ tinere, producătorul ocupă cu siguranță o poziție de lider pe piața europeană. Principalul motiv al succesului companiei, redenumită în Brisa, este participarea în cadrul întreprinderii comune Bridgestone - producător japonez cu renume mondial de anvelope de înaltă calitate.

Anvelopele Lassa sunt un produs premium la un preț accesibil. Sortimentul companiei include cauciucuri pentru autoturisme, camioane, SUV-uri și mașini agricole. În ceea ce privește numărul de vânzări și cererea consumatorilor, împreună cu anvelopele pentru autoturisme, anvelopele Lassa pentru SUV deţin întâietatea:

  • Competus H/L. Inițial elaborate pentru autoturismele tip standard, modelul s-a bucurat treptat de aprecierile proprietarilor de crossover-uri compacte. Datorită caracteristicilor sale excelente de exploatare și designului agresiv al benzii de rulare, cauciucul demonstrează o practicabilitate excelenta, performanță, manevrabilitate și fiabilitate.
  • Competus H/P. Opțiunea face faţă cu succes tuturor sarcinilor în toate condițiile meteorologice, pe drumurile urbane netede și în condiții de teren extrem de accidentat. Compoziția speciala a compusului din cauciuc şi designul performant al benzii de rulare asigura un bun contact cu platforma drumului, reduc uzura.
  • Competus A/T. Alegerea ideală pentru maşinile de capacitate mare, autovehicule de mic tonaj și SUV-uri. Anvelopele sunt proiectate pentru conducere confortabilă și securizată în condiții de teren accidentat.

Nu este ușor de ales anvelope off-road de înaltă calitate și la un preț bun, dar magazinul online Master LUX oferă o soluție rezonabilă - anvelopele Lassa. Produsele acestui brand sunt la un preț accesibil şi au caracteristici excelente. Catalogul nostru include anvelope de vară, de iarnă și multisezon, care pot fi comandate cu livrare în Chișinău și în alte orașe din Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46