Anvelope pentru autoutilitare Belshina

Belshina

Anvelope pentru autoutilitare "Belshina" – indispensabile pentru vehiculele comerciale

Anvelopele pentru camioane de mic tonaj "Belshina" sunt utilizate cu succes pe diferite tipuri de vehicule comerciale de mic tonaj. Datorită acestor anvelope, siguranța la conducere este îmbunătățită, rezistența la sarcini crește, iar controlul asupra mașinii este simplificat. Această anvelopă este instalată, inclusiv pe microbuze de pasageri cu o capacitate de până la 15 locuri. Prețul rezonabil și caracteristicile de performanță excelente ale acestor anvelope contribuie la utilizarea pe scară largă a vehiculelor întreprinderilor mici și mijlocii.

Construcție consolidată și prevenirea uzurii accelerate

Una dintre caracteristicile anvelopelor pentru camioane de capacitate mică Belshina este construcția armată. Vehiculele comerciale de capacitate mică sunt adesea folosite pentru a livra mărfuri cu o greutate de până la 5 tone, iar anvelopele obișnuite pentru autoturisme se uzează rapid în astfel de condiții. Specialiștii din Belarus au adus diferite îmbunătățiri la proiectarea acestor anvelope, inclusiv selectarea unui compus special din cauciuc. Prioritatea a fost acordată fiabilității anvelopelor pentru camioane de mic tonaj, precum și îmbunătățirii performanțelor acestora.

Astăzi acest producător poate oferi o gamă largă de anvelope de calitate pentru camioane de mic tonaj. Aceste produse sunt caracterizate printr-o serie de avantaje incontestabile, inclusiv:

  • aderență îmbunătățită la suprafața drumului;
  • termen extins de utilizare eficientă;
  • rezistența la schimbări constante de sarcină;
  • nivel redus de zgomot și vibrații rezonante;
  • performanțe operaționale și tehnice excelente într-o varietate de condiții meteorologice.

Calitatea înaltă a anvelopelor din Belarus a fost confirmată de mai multe premii naționale și internaționale.

Sezonalitatea este unul dintre cei mai importanți parametri pentru alegerea anvelopelor de camioane de mic tonaj

Atunci când alegeți anvelopele pentru camioane de mic tonaj Belshina, ar trebui să vă asiguraţi că se pretează anotimpului în care va fi exploatată. Călătoriile până la depozitul pentru preluarea mărfuri lor și transportul lor ulterior sub sarcină completă către magazine accelerează uzura anvelopelor dacă acestea nu corespund temperaturii și condițiilor atmosferice. Sezonalitatea contează atunci când alegeți orice tip de anvelopă, dar pentru camioanele de capacitate mică acest factor este unul dintre factorii determinanți.

Anvelopele de care aveți nevoie pot fi selectate la un preţ redus cu ajutorul unui specialist. În Master LUX puteți cumpăra anvelope pentru camioane de capacitate mică Belshina online sau să beneficiaţi de ajutorul unui consultant la oricare dintre filialele companiei din Chișinău sau din Moldova. De asemenea, Master LUX oferă servicii profesionale de montare a anvelopelor pe diferite tipuri de vehicule.

FAQ
Achită cu Visa Achită cu Visa Electron Achită cu MasterCard Achită cu Maestro Site securizat pentru achitări online
0 Sună
Petricani - (022) 81 92 46 Botanica - (022) 81 92 47 online comandă - (022) 81 92 43 068-333-749