Anvelope pentru autoutilitare BF Goodrich

BFGoodrich

Anvelopele BFGoodrich pentru camionete sunt o soluție perfectă pentru vehiculele de capacitate mică!

Anvelopele BFGoodrich pentru camioane de mic tonaj sunt proiectate pentru vehicule de capacitate medie. Aceste anvelope sunt instalate pe vehicule comerciale de capacitate mică, care livrează bunuri și materiale diverse de la depozit către magazin sau direct către consumator. Cauciucurile Goodrich sunt utilizate cu succes în transportul de pasageri cu capacitate mică, inclusiv microbuzele binecunoscute. La Master LUX puteți cumpăra anvelope BFGoodrich pentru diverse modele de camioane de mic tonaj.

Confort maxim pentru conducerea de zi cu zi!

În anvelopele Goodrich pentru camioane de mic tonaj sunt utilizate o serie întreagă de soluții echilibrate, care asigură confortul maxim la conducerea de zi cu zi. O mare atenție este acordată designului benzii de rulare, orientat la o autocurățire rapidă a anvelopei de murdărie și exces de umiditate. Datorită unui compus special din cauciuc, elasticitatea benzii de rulare crește, lucru, care îmbunătăţeşte manevrabilitatea mașinii în condiții meteorologice dificile.

Carcasa anvelopelor pentru camioane de capacitate mică BFGoodrich are o structură consolidată, concepută pentru transportul de mărfuri cu o greutate de până la 5 tone. Printre celelalte avantaje ale acestora se numără caracteristici, precum:

  • rezistență excelentă la acvaplanarea laterală și longitudinală;
  • aderență fiabilă atât la suprafețele rutiere uscate, cât și umede;
  • manevrabilitatea îmbunătățită a vehiculului;
  • rezistență la schimbarea periodică a indicatorilor de încărcare;
  • protecția împotriva diverselor tipuri de daune, inclusiv lovituri și tăieturi;
  • creșterea duratei de funcționare eficientă.

Calitate cu 150 de ani de istorie!

Pe parcursul perioadei de un secol și jumătate, care a trecut de la lansarea primelor anvelope cu brandul BFGoodrich, produsele acestui brand au dobândit numeroși admiratori din întreaga lume! Proprietarii de mașini apreciază calitatea constantă a acestor anvelope, indiferent de categoria de transport, de caracterul sezonier, condițiile de utilizare și alți factori. Este foarte profitabil de instalat aceste anvelope, deoarece durata lor de exploatare este semnificativ mai mare în comparație cu produsele altor mărci comerciale.

În compania Master LUX vă vor ajuta să alegeți anvelopele BFGoodrich pentru mașina dvs., ținând cont efectuăm înlocuirea rapidă a anvelopelor la toate tipurile de mașini.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46