Anvelope pentru autoutilitare Kama

KAMA

Anvelope Kama pentru camioane de mic tonaj - fiabilitate și durabilitate

Anvelopele pentru camioane de mic tonaj sunt un tip special de produse, oferite de producătorul rus din Nijnekamsk. Acestea ocupă o poziție intermediară între anvelopele pentru autoturisme și pentru camioane, care diferă, în principal, prin indicele de sarcină. Sferă de utilizare – camioane de tipul Gazelle, Soboli și modele similare ale producătorilor străini. În plus, acestea sunt instalate pe microbuze pentru pasageri.

Alegerea în favoarea anvelopelor faimoasei întreprinderi rusești se datorează faptului că sunt fabricate pe echipamente moderne, utilizând inovații tehnologice, care sporesc durabilitatea lor și stabilitatea microbuzului pe șosea. Or, modelele de iarnă sunt fabricate din cauciuc cu o elasticitate ridicată, menținută chiar şi pe vreme geroasă.

Prețul anvelopelor Kama pentru camioane de capacitate mică este un factor în plus în favoarea optării acestui produs. Magazinul Masterlux este partenerul oficial al producătorului în Moldova și propune achiziționarea produselor uzinei cu ridicata și cu amănuntul şi cu un adaos comercial minim. Oferim, de asemenea, livrarea rapidă a achiziţiilor dvs. în toate regiunile țării.

Caracteristicile acestui tip de anvelope

Mai întâi de toate, remarcăm rezistenţa la uzură a lor. Camioanele de capacitate mică și microbuzele de călători, de regulă, sunt folosite aproape sistematic pe tot parcursul zilei, pentru este, de fapt, un transport de mărfuri sau de rută. Utilizarea pneurilor obişnuite pe aceste automobile este interzisă.

Materialul de fabricație este un cauciuc inovator cu amestec de silica. Acesta asigură rezistența la abraziune și îmbunătățește aderența. Specialiștii întreprinderii acordă o atenție deosebită reducerii costurilor: toate modelele brandului sunt destul de rentabile și asigură o reducere a consumului de combustibil.

O gamă largă de cauciucuri pentru camioane de capacitate mică puteţi găsi în catalogul magazinului Masterlux. Dacă este necesar, managerul vă va ajuta să alegeți setul de tipodimensiunea și coeficientul de încărcare necesare. Vânzarea se face cu acordarea garanției.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46