Anvelope Camioane: Energy ATR2

Producător: Aufine
Denumirea modelului: Energy ATR2
Tip transport: Anvelope camion
Sezon: Universal
Țara producător: Republica Populară Chineză
Aufine Energy ATR2 – anvelope multisezon, de camioanepentru remorci și semiremorci fabricate în China. Anvelopele sunt produse și vândute într-o dimensiune standard - 385 / 65R22.5. Au un desen al benzii de rulare universal, ideal pentru orice tip de suprafață de drum. Principalele calități ale anvelopei Aufine Energy ATR2 sunt rezistența ridicată la uzură și o suprafață largă a anvelopelor. Adâncimea benzii de rulare a anvelopei Aufine pentru remorci și semiremorci este de 16,5 mm. Nu numai recenziile pozitive ale multor șoferi de camioane din întreaga lume vorbesc în favoarea achiziționării de anvelope Aufine Energy ATR2. Mai ales atractiv este prețul scăzut al produselor. Întregul proces de fabricație a anvelopelor este monitorizat și testat cu strictețe, deci nu este necesar să vă faceți griji cu privire la calitatea anvelopelor Aufine. La toate etapele de producere, Aufine încearcă să reducă la minimum a deșeurile dăunătoare, iar prin elaborarea desenelor benzii de rulare, special concepute,să reducă consumul de combustibil. În consecință, produsele Aufine sunt economicoase și ecologice. Dacă decideți să cumpărați anvelope Aufine, atunci ați făcut alegerea corectă care vă aduce economisire de bani și ajută la menţinerea echilibrului ecologic al mediului din regiune.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 46 Petricani / (022) 81 92 47 Botanica comandă online

Rating
2 Recenzii


Master LUX 28.03.2020

Va multumim, D-l Denis, pentru testimoniul Dvs si pentru ca ati ales anvelope Aufine si centrul nostru de anvelope. Pneuri Aufine au o calitate inalta, dar nu sunt anvelope de clasa premium, cum sunt Mishelin si Goodyear. De aceea ele sunt mai ieftine si mai putin comfort in comparatie cu cele premium. Dar sunt rezistente la uzura si puteti fi sigur pe drum. Sunt mai grele pentru ca au mai mult cauciuc, iar aceasta inseamna mai multa protectie impotriva obstacolelor nefavorabile pe drum.

rotaru denise 23.03.2020

ca fiece produs anvelope Aufine au calitati bune si cele nu prea. merg primul an si deja am dovedit ca sunt rezistente, silentioase si in genere comfortabile. dar mia parut si ca sunt cam grele. în opinia mea puteau sa le faca mai usoare. cand sunt grele ei și cheltuieli cu ei mai mult si mai putin comfort. ei bine, poate mi s-a părut dar asta-i opinia mea.

Mărime
Index
Stoc
Preț
Aufine Energy ATR2 R22,5
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46