Anvelope Autoutilitare: Multiways-C

Producător: Lassa
Denumirea modelului: Multiways-C
Tip transport: Anvelope microbus
Sezon: Universal
Țara producător: Turcia
Lassa Multiways-C – anvelope multisezon pentru microbuze și autovehicule comerciale. Lassa Multiways-C este un model al anului 2019. Se caracterizează printr-o capacitate de încărcare și rezistență la uzură ridicată, fiind o soluție excelentă pentru maşini comerciale pe tot parcursul anului în regiunile cu ierni blânde. Suprafața de rulare a anvelopei asigură conducerea sigură a microbuzului și o frânare eficientă. Modelul are o protecție sporită a părţii laterale a anvelopelor. Canelurile adânci ale benzii de rulare pentru o lungă perioadă de timp păstrează caracteristicile de conducere și oferă mașinii o manevrabilitate îmbunătățită. Compusul de cauciuc permite anvelopelor să funcționeze optim practic în orice condiţii meteo. Lamelele zigzagate măresc tracțiunea pe o suprafață umedă. Acest lucru este facilitat, de asemenea, de blocuri alternative de diferite forme în zonele umărului.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 46 Petricani / (022) 81 92 47 Botanica comandă online

Rating
2 Recenzii


Leon 10.08.2021

L-am pus pe mașina mea de lucru anul trecut. Mă temeam cum se va comporta iarna. Dar, de fapt, totul este bun, totuși, iernile nu sunt deloc aspre. Și anvelopa a făcut față condițiilor meteorologice care erau până în prezent. De asemenea, am fost mulțumit de cuvintele vânzătorului că va servi mult timp, deoarece banda de rulare este groasă și solidă (vom vedea în câteva sezoane).

Jorj 10.08.2021

Acesta este protectorul - primul gând care mi-a venit în cap, 12 milimetri, nu în fiecare zi vei întâlni acest lucru. M-am decis să le iau desigur. Am parcurs deja peste 30.000 de kilometri, și nimic, părerea mea va fi suficientă pentru încă trei astfel de alergări. Anvelopa în sine este destul de confortabilă, ține bine drumul și face față surprizelor meteo.

Mărime
Index
Stoc
Preț
Lassa Multiways-C R14C
Lassa Multiways-C R15C
Lassa Multiways-C R16c
FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46