Noutăți – Pagina 8

Uleiuri de motor Aminol – clasicul într-o versiune nouă

30.01.2020

Uleiuri de motor Aminol – clasicul într-o versiune nouă

Aminol - este un brand nou care a preluat cea mai bună experiență mondială în producerea de uleiuri de înaltă calitate. Această companie din Azerbaidjan produce uleiuri pentru motoare, industriale, hidraulice, de compresie și angrenaje, folosind tehnologii germane de fabricație și echipamente moderne italiene.

Baterii Forse: experiență vastă și noi tehnologii

17.01.2020

Baterii Forse: experiență vastă și noi tehnologii

Din ianuarie 2020, puteți achiziționa baterii reîncărcabile de încredere și atractive Forse de la concernul ISTA în rețeaua de centre de anvelope Master Lux. Bateriile Forse au următoarele caracteristici: curenţi de pornire crescuţi datorită circuitelor speciale de asamblare cu un număr mărit de electrozi.

Top 5 anvelope de iarnă în Moldova

13.12.2019

Top 5 anvelope de iarnă în Moldova

Iarna în Moldova înseamnă drumuri alunecoase, moină interminabilă și umiditate ridicată. Anvelopele de iarnă reprezintă cel mai important aspect în materie de siguranță rutieră în sezonul rece.

Anvelopele Lassa câștigă cu succes încrederea clienților în toată lumea

19.11.2019

Anvelopele Lassa câștigă cu succes încrederea clienților în toată lumea

Conducerea companiei Brisa Bridgestone Sabancı a declarat că în ultimii cinci ani compania și-a consolidat semnificativ poziția pe piața mondială: vânzările globale Lassa au înregistrat un tempo de peste 10% anual.

Etapa finală a Campionatului Național Off-Road, ediţia 2019 – spectaculoasă şi incitantă ca niciodată

13.11.2019

Etapa finală a Campionatului Național Off-Road, ediţia 2019 – spectaculoasă şi incitantă ca niciodată

În perioada 9 - 10 noiembrie, a avut loc etapa finală a Campionatului național al Moldovei de Offroad, ediţia 2019. În prima zi, în mod tradițional, s-au desfăşurat concursuri de orientare prin GPS.

Lassa - campion!

29.10.2019

Lassa - campion!

Lassa au fost declarate oficial anvelopele numărul unu în Moldova! În orice caz, această marcă a devansat astfel de concurenți eminenți, cum ar fi Michelin, Continental și alţi titani mondiali în ceea ce privește popularitatea printre interogările de căutare din țara noastră.

Economisim timpul clientului:  am identificat cei mai rapizi montatori de anvelope de la Master LUX!

06.09.2019

Economisim timpul clientului: am identificat cei mai rapizi montatori de anvelope de la Master LUX!

Deviza centrelor de deservire auto Master LUX: prestăm servicii de calitate rapid și eficient. La data de 30 august am decis să testăm în practică cât operativitatea activitatii noastre și am organizat o competiție în ceea ce privește viteza de înlocuire a anvelopelor și de echilibrare a roților. Montatorii noștri au intrat în rolul actorilor echipei Formula 1, înlocuind, la pit-stopuri anvelopele bolizilor de curse în fracțiuni de secundă. Condițiile testării au fost următoarele: ridicarea automobilul pe elevator, demontarea roților, scoaterea anvelopelor de pe jante, echilibrarea anvelopelor, montarea acestora și coborârea automobilul de pe elevator. Echipa, care va reuși să efectueze această operațiune standard în cel mai scurt timp posibil, va obține titlul de Campion în cadrul acestei competiții, rezultatele fiind înregistrate de un arbitru cu cronometru. La competiție au participat șase echipe a câte 2 persoane fiecare, de la patru centre Master LUX, din Chișinău, Bălți și Comrat. Pentru a asigura condiții egale, toate echipele auefectuat lucrările de montare/demonta

Off road la Mereni - un asalt spectaculos al noilor înălțimi!!

28.08.2019

Off road la Mereni - un asalt spectaculos al noilor înălțimi!!

Se pare că a patra etapă a Campionatului Național de off-road, desfăşurată în perioada 17 - 18 august la Mereni, a stabilit un nou record, fiind una din cele mai spectaculoase şi cu cele mai tari emoţii. La competiție au participat cincizeci de echipaje din diverse cluburi sportive ale Moldovei, României și Ucrainei.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46