Noutăți – Pagina 14

Master Lux va felicita cu Craciunul si Anul Nou!

23.12.2016

Master Lux va felicita cu Craciunul si Anul Nou!

Dragi prieteni! Echipa Master Lux va ureaza La multi ani și Crăciun fericit. Vă dorim stabilitate și prosperitate. Felicitări pentru Anul Nou 2017 și cele mai bune urări. Vă dorește anul plin de noi planuri, idei mari, știri și îmbucurător succesul material. La multi Ani! Echipa Master Lux, сele mai bune anvelope în Moldova.

Scor final: calitate şi buna dispoziţie

14.11.2016

Scor final: calitate şi buna dispoziţie

Expresia feţei ce denotă satisfacţie şi mulţumire este, pentru noi, cel mai bun indicator, semnalat de clienţi, că lucrurile merg bine. Şi asta ne face să găsim noi modalităţi, care i-ar face să ne rămână fideli. E clar că cel mai bun lucru, pe care vi-l putem oferi, sunt preţurile acceptabile la anvelope de calitate şi deservirea impecabilă. Lupta pentru calitatea service-ului auto este competiţie interminabilă, marcată uneori de eşecuri, dar şi de progrese, judecând după aprecierile făcute de clienţi. Şi putem afirma cu certitudine că sporirea calităţii şi a confortului în deservirea clienţilor e un obiectiv care va fi întotdeauna pe ordinea de zi. De exemplu, pentru comoditatea dvs., în perioada de vârf a sezonului noi am stabilit program de lucru şi în zilele de duminică. Micile atenţii – surprize sunt impuls perfect pentru a ridica dispoziţia fiecăruia din noi, De aceea, împreună cu partenerii noştri - furnizori încercăm să inventăm modalităţi de a surprinde plăcut clienţii noştri. În acest sezon, Master Lux, abilitată de compania Lassa, distribuie maiouri şi calendare ale clubului de fotbal Barcelona, care a înch

Acum anvelopele pot fi înlocuite şi duminica!

08.11.2016

Acum anvelopele pot fi înlocuite şi duminica!

Stimaţi clienţi! Cozile la centrele service auto, unde se înlocuiesc cauciucurile, au crescut în proporţii iritante. Pentru a reduce timpul aşteptării, dar şi pentru a oferi o şansă celor care nu pot înlocui anvelopele de vară pe cele de iarnă în orele de lucru, centrul service auto Master LUX a început să presteze servicii şi în weekend! Sâmbăta avem un program până la orele 16.00, duminica – până la prânz. Dar, dacă va fi nevoie, vom lucra…, e clar că, nu până în pânzele albe, ci până la ultimul client. Reamintim că la Master LUX puteţi găsi anvelopele de care aveţi nevoie şi beneficia de servicii de instalare şi echilibrare gratuite, în plus, Master LUX Petricani oferă clienţilor săi serviciul „Hotelul anvelopelor”.

Cruţă-ţi nervii! Schimbă-ţi cauciucurile!

28.10.2016

Cruţă-ţi nervii! Schimbă-ţi cauciucurile!

Chiar dacă încă nu avem zăpadă, temperaturile medii ale zilei au coborât mai jos de 8 grade Celsius. Iar asta înseamnă că a venit deja timpul să „încălţăm” cauciucurile de iarnă. Deşi conducătorii, cu fiecare an, devin mai disciplinaţi, mulţi din ei îşi amintesc că trebuie schimbate cauciucurile doar atunci când maşina începe să balanseze şi să lunece pe covorul alb de zăpadă sau pe pojghiţa de gheaţă formată peste noapte. Şi atunci sunt nevoiţi să stea îndelung la coadă pentru a i se monta maşinii cauciucurile. Noi vă sfătuim să evitaţi cozile interminabile şi să schimbaţi anvelopele acum. Veţi face economie de timp şi nervi! Vă amintim că la cumpărarea cauciucurilor de la compania Master LUX, montarea şi balansarea se efectuează gratuit, iar la Master LUX Petricani există şi un serviciu excelent – hotel de anvelope. Vă dorim drum bun!

Master LUX a desfăşurat un seminar despre calităţile şi versiunile noi ale uleiurilor pentru motoare KIXX

10.10.2016

Master LUX a desfăşurat un seminar despre calităţile şi versiunile noi ale uleiurilor pentru motoare KIXX

La 5 octombrie 2016, la Centrul de Anvelope Master Lux Petricani a fost organizat pentru maiştri, manageri şi subdealeri un seminar privind alegerea corectă, utilizarea şi priorităţile uleiurilor pentru motoare KIXX. Timp de câţiva ani, uleiurile KIXX (Coreea de Sud), datorită calităţilor sale şi promovării cu succes, şi-au mărit treptat cota pe piaţa din Moldova. Scopul seminarului organizat a fost dezvoltarea unei înţelegeri mai bune a avantajelor tehnice ale uleiurilor KIXX şi ridicarea nivelului profesional al utilizării lor în favoarea consumatorului final. Seminarul a fost moderat de specialistul companiei Maxim Dudnik (Ucraina). După dezvăluirea detaliată a priorităţilor uleiurilor pentru motoare KIXX, Maxim Dudnik le-a povestit participanţilor la seminar despre noua linie de produse noi ale acestui brand şi despre modelele eficiente de distribuţie a produselor KIXX în Europa de Est. Master Lux deja de câţiva ani are o colaborare de succes cu KIXX în calitate de dealer oficial şi exclusiv. Principalul rezultat al acestei colaborări sunt miile de clienţi satisfăcuţi şi perspectivele optimiste de creştere.

Master Lux vă propune o gamă largă de anvelope Satoya pentru camioane

24.08.2016

Master Lux vă propune o gamă largă de anvelope Satoya pentru camioane

Începând cu anul 2016 rețeaua de Centre de anvelope Master LUX le propune clienților săi o nouă marcă de anvelope Satoya pentru camioane. Primul lot de anvelope Satoya și-a găsit rapid cumpărătorul, astfel gama de modele disponibile pe piața din Republica Moldova s-a extins semnificativ. Marca Satoya propune o gamă largă de anvelope pentru toate tipurile de transport de marfă, atât pentru puntea față, cât și pentru puntea din spate și pentru remorci. Anvelopele Satoya sunt de clasă premium pentru vehicule utilitare și sunt apreciate de majoritatea companiilor de transport din Europa și CSI. Această marcă este nouă și se produce din 2013 la una din cele mai mari fabrici din China, care activează conform celor mai înalte standarde de evaluare a calității. Anvelopele Satoya pentru camioane demonstrează un raport excelent între preț și calitate.

Anvelopele Kelly  reprezintă un brand al familiei Goodyear de calitate premium la preţul clasei econom

28.07.2016

Anvelopele Kelly reprezintă un brand al familiei Goodyear de calitate premium la preţul clasei econom

Master LUX continuă colaborarea fructuoasă cu concernul Goodyear şi îşi lărgeşte linia brandurilor acestui lider mondial în Moldova. În vara anului 2016 compania Master LUX a semnat un contract de distribuţie exclusivă şi acum prezintă anvelopele Kelly – un nou brand pentru consumatorul de masă din familia Goodyear de calitate premium la preţul clasei econom. Kelly Tires este un brand de anvelope cu o istorie îndelungată în SUA. Compania activează din anul 1895. În anul 1935 Kelly Tires a intrat în familia Goodyear. Compania efectuează numeroase cercetări, participă la diverse curse de automobile, unde testează modelele noi şi tehnologiile inovative. Începând cu anul 2010, conducerea companiei a intensificat prezenţa produselor Kelly peste hotarele SUA, lansând unităţi de producţie în Europa şi promovând activ poziţiile Kelly în Europa de Est. Pentru consumatorii din Moldova principalul avantaj competitiv va fi preţul special al brandului premium. Kelly produce un sortiment larg de anvelope.

EXIDE ridică calificarea vânzătorilor de acumulatoare ai companiei Master LUX

14.07.2016

EXIDE ridică calificarea vânzătorilor de acumulatoare ai companiei Master LUX

La 23 iunie compania EXIDE - lider mondial în producerea bateriilor de acumulator - a desfăşurat un seminar pentru managerii şi reprezentanţii comerciali ai companiei Master LUX. Trainerii EXIDE le-au vorbit despre noile produse ale companiei, despre performanţele lor tehnice şi avantajele. O particularitate a bateriilor acumulator EXIDE este termenul de exploatare, care constituie până la 12-15 ani. Principalul subiect al trainingului a fost exploatarea corectă a bateriilor EXIDE şi depistarea eventualelor defecte şi deranjamente de bază. S-a discutat intens fiecare detaliu şi, ca rezultat, astăzi vânzătorii companiei Master LUX pot oferi clienţilor consultaţii calificate în alegerea şi exploatarea bateriilor de acumulator de starter, evaluarea corectă a cazurilor de garanţie. Reţeaua de centre de anvelope şi de service auto Master LUX – dealer oficial al companiei EXIDE în Moldova.

FAQ
Achita cu Visa Achita cu Visa Electron Achita cu MasterCard Achita cu Maestro Site securizat pentru achitari online
0 Sună
comandă online - (022) 81 92 43 068-333-749 Botanica - (022) 81 92 47 Petricani - (022) 81 92 46